Catering Solution

Rólunk

Eszközbérlés

Minőségi Catering eszközök gyors és rugalmas bérlése egyenesen a raktárkészletről

Eszközszállítás

Igény szerint a megrendelt Catering eszközöket saját gépjárműflottánkkal szállítjuk a rendezvény helyszínére

Tanácsadás

Több évtizedes Catering szolgáltatói és rendezvényszervezői tapasztalattal segítünk Téged, ha kérdésed adódna

Catering solution

Rólunk

Üdvözlünk a Catering Solution varázslatos rendezvényeinek világában!

A kisebb rendezvények, mint például saját szervezésű esküvők, meghitt születésnapi ünnepségek, leány- vagy legénybúcsúk, ballagási ceremóniák, gyerekzsúrok, különleges gondosságot és figyelmet igényelnek. Catering szolgáltatásainkkal lehetőséged nyílik a tökéletes esemény zökkenőmentes megszervezésére és lebonyolítására.

Célunk, hogy a legapróbb részletek összehangolásával megfűszerezzük az általad megálmodott eseményt és felejthetettlen emlékeket teremtsünk vendégeid számára!

Csapatunk szívvel-lélekkel dolgozik azon, hogy minden apró részlet a legmagasabb elvárásoknak megfeleljen. Évente új inspirációkkal állunk elő, szem előtt tartva az egyedülálló igényeket. 
Kínálatunkban találhatsz bérelhető vendéglátó eszközöket, bútorokat, gépeket és dekorációkat – vagyis mindent, amire a jeles események megszervezéséhez szükséged lehet.

Vedd igénybe eszközszállítási szolgáltatásunkat és mi garantáljuk, hogy minden kiválasztott eszköz a megfelelő időben, a megfelelő helyen lesz!

Emellett tanácsadást is kérhetsz az esemény lebonyolításához több évtizedes rendezvényszervezői tapasztalattal rendelkező kollégáinktól, hogy minden részlet tökéletesen összeálljon!

Mivel a legjobbat szeretnénk kihozni minden pillanatból, ezért kiemelten fontos, hogy pontosan megismerjük minden elképzelésed és elvárásod.
Ajánlatkérő adatlapunk minél részletesebb kitöltésével segítségünkre lehetsz a személyre szabott árajánlat biztosításában!

Lépj be a hatékony és inspiráló eseményszervezés világába velünk!

Catering Solution Csapata

Caterint Solution

Csapatunk

Bánkúti Imre

CEO

Lorem Ipsum

LOREM IPSUM

Lorem Ipsum

LOREM IPSUM

Scroll to Top