Catering Solution

Szállítási információk

Vedd igénybe eszközszállítási szolgáltatásunkat és mi garantáljuk, hogy minden kiválasztott eszköz a megfelelő időben, a megfelelő helyen lesz!

Saját gépjárműflottánknak köszönhetően rugalmas szállítási díjakkal és megoldásokkal biztosítjuk, hogy a bérelt eszközök sérülésmentesen megérkezzenek a redezvényed helyszínére, az egész országon belül!
Flottánk 5 db teherautóval rendelkezik, melyeket speciálisan a rendezvény eszközök szállítására alakítottunk ki. 
Szállítási szolgáltatásunk magában foglalja a raktárunkban az eszközök hiánytalan berakodását, a rendezvény helyszínére történő kiszállítást, valamint a teherautóról történő lerakodást. A rendezvényterembe való be- és kipakolást a megrendelőnek egyénileg kell megoldani!

Szállítási díjak

Budapest területén: 50 000 Ft + Áfa / 3,5 T teherautó
Vidékre: Alapdíj 50.000 Ft +250Ft/Km×4(oda-vissza, oda-vissza út)+Áfa. ( + matrica díj 10.000 Ft+áfa, ha szükséges)

Egyéb igénybe vehető szolgáltatások a szállításhoz: 

Szállítás + rakodás: A Szállításon kívűl a rendezvény helyszínére behordjuk az eszközöket. Az esemény végén a kipakolást is mi végezzük.

Szállítás + rakodás + installálás: Az előzőeken kívül magában foglalja még, hogy felállítjuk a bútorokat és mindent a helyére hordunk. Terítést nem foglalja magában a szolgáltatás!
A sátrakat csak szállítási (építési- bontási) szolgáltatással együtt adjuk bérbe, melynek költségét az árajánlatunk tartalmazza!

Az árak tájékoztató jellegűek! A díjak meghatározásához kérünk, hogy a pontos igények megadásával töltsd ki ajánlatkérő adatlapunkat és személyre szabott ajánlatot küldünk részedre!

Scroll to Top