Catering Solution

Szolgáltatásaink

Eszközbérlés

Minőségi Catering eszközök gyors és rugalmas bérlése egyenesen a raktárkészletről

Eszközszállítás

Igény szerint a megrendelt Catering eszközöket saját gépjárműflottánkkal szállítjuk a rendezvény helyszínére

Tanácsadás

Több évtizedes Catering szolgáltatói és rendezvényszervezői tapasztalattal segítünk Téged, ha kérdésed adódna​

Catering solution

Eszközbérlés

Minőségi Catering eszközök gyorsan és rugalmasan

Az események tervezésekor minden részlet számít és mi pontosan tudjuk, hogy a minőségi eszközök milyen alapvető szerepet játszanak az elegancia és a megfelelő hangulat kialakításában. Bármilyen méretű és jellegű eseményt tervezel, nálunk megtalálod az ideális Catering eszközöket, amelyekkel stílust és eleganciát varázsolhatsz eseményed minden részletébe.

Széleskörű kínálat egyenesen a raktárkészletről

Az eszközök bérlése közvetlenül raktárkészletünkről történik. Nem kell előre tervezned és hosszas beszerzési folyamatokra várnod, minden eszközt gyorsan és egyszerűen elérhetsz.

Kínálatunkban számos kategóriában találsz Catering eszközöket, amelyek szükségesek az eseményed színvonalas lebonyolításához. Nézz körül büfé és asztali szerviz eszközeink között, válassz bútorainkból és fedezd fel a készletünkön elérhető evőeszközök, finger food eszközök, konyhai eszközök, poharak, porcelánok, rendezvénysátrak és textilek széles választékát.

Minden esemény egyedi és nálunk minden ügyfél találhat megoldást saját igényeire szabottan! Tanácsadóink örömmel segítenek a választásban, hogy minden eszköz tökéletesen illeszkedjen az Te rendezvényedhez!

catering solution

Eszközszállítás

Vedd igénybe eszközszállítási szolgáltatásunkat és mi garantáljuk, hogy minden kiválasztott eszköz a megfelelő időben, a megfelelő helyen lesz!

Saját gépjárműflottánknak köszönhetően rugalmas szállítási díjakkal és megoldásokkal biztosítjuk, hogy a bérelt eszközök sérülésmentesen megérkezzenek a redezvényed helyszínére, az egész országon belül!
Flottánk 5 db teherautóval rendelkezik, melyeket speciálisan a rendezvény eszközök szállítására alakítottunk ki. 
Szállítási szolgáltatásunk magában foglalja a raktárunkban az eszközök hiánytalan berakodását, a rendezvény helyszínére történő kiszállítást, valamint a teherautóról történő lerakodást. A rendezvényterembe való be- és kipakolást a megrendelőnek egyénileg kell megoldani!

Catering solution

Tanácsadás

Elakadtál a szervezésben? 
A Catering Solution csapatának tanácsadói segítséget nyújtanak az eseményed minden részletének kidolgozásában. Több évtizedes rendezvényszerzvezői tapasztalattal rendelkező kollégáink segítenek, hogy mindenre gondolj, a vendégek kényelmétől kezdve a stílusos tálalásig bezárólag. Szervezési tanácsainkkal zökkenőmentesen végigvezetünk az előkészületeken, hogy semmiről se feledkezz meg. Dekorációs ötleteinkkel pedig hozzájárulunk, hogy egyedivé varázsolhasd a helyszínt. Legyen szó bármilyen jeles eseményről, a mi célunk a részletek tökéletes összehangolása és a felejthetetlen élmény megteremtése!

Scroll to Top